Uitnodigend en online opvallen

ONZE DIENSTEN

Ontdek een breed scala aan webdesign- en ontwikkelingsdiensten die we aanbieden. Of het nu gaat om het bouwen van responsive websites, we hebben de expertise om je online naar nieuwe hoogten te brengen.

Onze Diensten

Bij UnicWebdesign staat de klant altijd op de eerste plaats. We streven ernaar om uw visie werkelijkheid te laten worden en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw unieke zakelijke behoeften voldoen.

WEBDESIGN

Wij ontwerpen, maken en onderhouden maatwerk WordPress sites. Al onze websites ontwikkelen we op basis van responsive webdesign. Je website ziet er dan ook perfect uit op je desktop, tablet &  mobiele telefoon. 

HUISSTIJL

Indien gewenst kunnen we je ook helpen met de ontwikkeling van je eigen huisstijl. Je bedrijf wordt daardoor herkenbaar voor je doelgroep en laat zien wat je bedrijf doet en waar je voor staat. Met een doordacht logo kleurgebruik en onderscheidend lettertype. 

WEBHOSTING

Webhosting of hosting genoemd, is het onderbrengen van je website op een grote computer (server) die altijd verbonden is met internet en altijd aan staat. Op die manier is je website bereikbaar voor al je bezoekers. 

COPYWRITING

Heb je geen tijd of vind je het lastig om wervelende en verleidelijke teksten te schrijven en aan te leveren voor je website, dan kun je ook op ons een beroep doen. Deels aanwezig of huren we voor je in.

DOMEINNAAM

Een domeinnaam is een uniek webadres dat je kunt gebruiken als website-URL en/of als e-mailadres. Als je een onderneming hebt, is je domein meestal gelijk aan je bedrijfsnaam zodat klanten je makkelijk kunnen vinden. 

FOTOGRAFIE

Eén van de meest lastige zaken rondom de realisatie van een website zijn ook de foto’s. Een persoonlijk en sterk verhaal wordt bij voorkeur geïllustreerd door persoonlijke foto’s. Zouden we eventueel ook voor je kunnen doen.

Logo transp

UNICWEBDESIGN

Wij helpen ondernemers met een praktische en mobiel vriendelijke website, die zichtbaar en vindbaar willen zijn op het internet en meer.

CONTACT INFO

BEDRIJFS INFO

Chat openen
1
Hallo
Waarmee kunnen we je helpen?