WORDPRESS ONDERHOUD

Website onderhoud omvat een reeks activiteiten die worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat je website goed blijft functioneren, up-to-date is en veilig blijft. Dit is vooral belangrijk omdat websites voortdurend moeten worden bijgewerkt en beveiligd om te voldoen aan veranderende technologische normen en veiligheidsdreigingen.

Onderhoud ZW

Altijd een snelle, stabiele en veilige WordPress website met het juiste onderhoud.

Software-updates

Regelmatige updates van het contentmanagementsysteem (CMS), thema's, plug-ins en andere softwarecomponenten zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat je website compatibel blijft met de nieuwste technologieën en veiligheidsnormen.

Beveiligingsupdates

Het uitvoeren van beveiligingsupdates is essentieel om je website te beschermen tegen mogelijke kwetsbaarheden en hackpogingen. Dit omvat het patchen van eventuele bekende beveiligingslekken.

Back-ups

Regelmatige back-ups van je website zijn belangrijk voor het geval er iets misgaat, zoals een technisch probleem of een aanval. Back-ups helpen je om je website snel te herstellen.

Database-onderhoud

Het optimaliseren en opruimen van de database van je website kan de prestaties verbeteren en overtollige gegevens verwijderen.

Content-updates

Het regelmatig bijwerken van de inhoud van je website, zoals het toevoegen van nieuwe berichten, pagina's of producten, houdt je website relevant en boeiend voor je bezoekers.

Functionele testen

Het regelmatig testen van de functionaliteit van je website, zoals formulieren, links en interactieve elementen, helpt ervoor te zorgen dat alles soepel werkt.

Responsive Design

Zorgen dat je website goed werkt op verschillende apparaten en schermformaten, inclusief mobiele telefoons en tablets

Snelheidsoptimalisatie

Het optimaliseren van de laadtijden van je website om ervoor te zorgen dat bezoekers niet worden afgeschrikt door trage prestaties.

SEO-optimalisatie

Het regelmatig bijwerken van metadata, zoekwoorden en andere SEO-elementen om de zoekmachinepositie van je website te verbeteren.

Beveiliging

Het uitvoeren van periodieke beveiligingsaudits om eventuele zwakke punten of verdachte activiteiten te detecteren.

Klantenservice

Het bieden van continue klantenservice om vragen van gebruikers te beantwoorden, technische problemen op te lossen en algemene ondersteuning te bieden.

Onderhoud is een doorlopend proces en kan variëren afhankelijk van het type website en de behoeften van je bedrijf. Het doel is om ervoor te zorgen dat je website veilig, up-to-date en goed presterend blijft om een positieve gebruikerservaring te garanderen

Logo transp

UNICWEBDESIGN

Wij helpen ondernemers met een praktische en mobiel vriendelijke website, die zichtbaar en vindbaar willen zijn op het internet en meer.

CONTACT INFO

BEDRIJFS INFO

Chat openen
1
Hallo
Waarmee kunnen we je helpen?